Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Життя громади

04 Липня, 2020 р., 13:57
4 липня для жителів та гостей с.Кобиляки Водяницької ОТГ був важливим днем. Саме у суботу відбулося освячення місця закладання церкви та встановлення дерев’яного Хреста – це перший крок для будування церкви. Церква з давних-давен є невід’ємною частиною суспільства. В усіх населених пунктах нашої громади є церкви, окрім с.Кобиляки. Враховуючи запити населення , провівши опитування серед мешканців села, щодо потреби будівництва місця, патріархату вирішили будувати її на місці будиночка дяка, де проводилися служби – за переказами старожилів.
23 Червня, 2020 р., 13:00
Рішення про оголошення конкурсу.docx
17 Червня, 2020 р., 11:23
Здоров’я людей – це основа сильної громади. Подолати виклики спричинені COVID-19 - складне завдання, а дефіцит дезінфікуючих та захисних засобів може вплинути на медичну допомогу, захист мешканців і медичних працівників. Водяницька ОТГ отримала «скриньки здоров’я» із захисними засобами в рамках ініціативи «Підтримки об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID – 19» який програма ULEAD з Європою реалізує за підтримки European Union in Ukraine та його державами -членами у співпраці з Caritas Ukraine. Сьогодні ці «скриньки здоров’я» розповсюджуються серед медичних працівників ФАПів громади, щоб вони могли подбати про своє здоров'я та здоров'я жителів громад.
17 Червня, 2020 р., 11:16
У тісній співпраці з населенням.docx
25 Травня, 2020 р., 11:32
Додаток статистика.docx
20 Травня, 2020 р., 12:42
Водяницька громада висловлює слова підтримки і подяки всім лікарям, які щодня рятують людські життя і завзято борються із пандемією. Дана компанія проходить в рамках загальнонаціональних карантинних заходів з протидії поширенню короновірусу COVID-19.
09 Травня, 2020 р., 10:23
Сьогодні голова Водяницької ОТГ Руслан Каюк разом із директором ВП"Звенигодський" Віктором Марченком, директором СФГ"Володимир" Віктором Черевком, в. о. директора СТОВ "Злагода" Олексієм Педченком, заступником сільського голови Володимиром Мовчаном, старостами сіл громади, депутатами Водяницької ОТГ, поклали квіти до пам'ятників загиблим воїнам та вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих у Другій світовій війні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь