Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Життя громади

20 Серпня, 2020 р., 14:01
Продовжується роботи над будівництвом фундаменту для церкви у с.Кобиляки. Ми щиро вдячні тим, хто весь час долучається до роботи: Василь Мартинюк та Олег Олефіренко – ТОВ «ОЛДІС» - надають техніку та будівельні матеріали. Віктор Марченко- регіональний директор ВП «Звенигородський» постійно надає допомогу у забезпеченні транспортом для довезення будівельних матеріалів, Віктор Черевко- СФГ «Володимир», Олексій Поліщук ФГ «Поліщук» забезпечують спецтехнікою для проведення будівельних робіт, та ФГ «Земледар плюс» -надав будматеріали. Петро Шевченко та Олексій Педченко – СТОВ «Злагода» також забезпечують будівельними матеріалами. Піковський Юрій Миколайович – перший заступник райдержадміністрації сприяв в організації по забезпеченню будівельними матеріалами, Михайло Морозюк надає благодійну допомогу у вигляді піску і наші будівельники – Григорій Лисяний та Володимир Морозович, а також працівники КП «Водяницьке».
15 Серпня, 2020 р., 13:41
«Лікар_для_села» від БФ "МХП – Громаді" вчора завітав у Водяницьку ОТГ.
28 Липня, 2020 р., 13:57
ОГОЛОШЕННЯ про проведення онлайн-фотоконкурсу «Правова допомога поруч»
28 Липня, 2020 р., 13:53
Стартує онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч»
13 Липня, 2020 р., 13:53
Вгамувавши трішки наші емоції (почуття величезної радості), після перемоги у конкурсі мікрогрантів «Час діяти» від БО «БФ «МХП – Громаді» з проєктом «Макітра» у с. Чижівка, хочеться висловити щиру вдячність організаторам за можливість подавати такі проєкти та реалізовувати їх у своїй громаді. Водяницька ОТГ не вперше бере участь у конкурсах мікрогрантів від БО"БФ«МХП – Громаді». У 2019 році Водяницька громада подавала 5 проєктів та перемогли у 2х - «Облаштування паркової зони та місця відпочинку шляхом ліквідації стихійного сміттезвалища та багаторічних кущів на території розваленого колгоспу ім. Чіковані у с. Водяники.» та дитячий ХАБ «Долоньки» у с.Попівка .
09 Липня, 2020 р., 09:02
https://rada.info/upload/users_files/26490728/80a55bd97989a5ca8345d030bfa1a954.pdf
07 Липня, 2020 р., 11:25
Місцеві податки і збори.pdf
04 Липня, 2020 р., 13:57
4 липня для жителів та гостей с.Кобиляки Водяницької ОТГ був важливим днем. Саме у суботу відбулося освячення місця закладання церкви та встановлення дерев’яного Хреста – це перший крок для будування церкви. Церква з давних-давен є невід’ємною частиною суспільства. В усіх населених пунктах нашої громади є церкви, окрім с.Кобиляки. Враховуючи запити населення , провівши опитування серед мешканців села, щодо потреби будівництва місця, патріархату вирішили будувати її на місці будиночка дяка, де проводилися служби – за переказами старожилів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь