Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Життя громади

23 Серпня, 2020 р., 13:52
Напередодні Дня Незалежності голова Водяницької громади Руслан Каюк відвідав сім’ї учасників АТО та вручив документи на земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства. Водяницька ОТГ на 100 % забезпечила всіх учасників АТО земельними ділянками.
20 Серпня, 2020 р., 14:01
Продовжується роботи над будівництвом фундаменту для церкви у с.Кобиляки. Ми щиро вдячні тим, хто весь час долучається до роботи: Василь Мартинюк та Олег Олефіренко – ТОВ «ОЛДІС» - надають техніку та будівельні матеріали. Віктор Марченко- регіональний директор ВП «Звенигородський» постійно надає допомогу у забезпеченні транспортом для довезення будівельних матеріалів, Віктор Черевко- СФГ «Володимир», Олексій Поліщук ФГ «Поліщук» забезпечують спецтехнікою для проведення будівельних робіт, та ФГ «Земледар плюс» -надав будматеріали. Петро Шевченко та Олексій Педченко – СТОВ «Злагода» також забезпечують будівельними матеріалами. Піковський Юрій Миколайович – перший заступник райдержадміністрації сприяв в організації по забезпеченню будівельними матеріалами, Михайло Морозюк надає благодійну допомогу у вигляді піску і наші будівельники – Григорій Лисяний та Володимир Морозович, а також працівники КП «Водяницьке».
15 Серпня, 2020 р., 13:41
«Лікар_для_села» від БФ "МХП – Громаді" вчора завітав у Водяницьку ОТГ.
28 Липня, 2020 р., 13:57
ОГОЛОШЕННЯ про проведення онлайн-фотоконкурсу «Правова допомога поруч»
28 Липня, 2020 р., 13:53
Стартує онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч»
13 Липня, 2020 р., 13:53
Вгамувавши трішки наші емоції (почуття величезної радості), після перемоги у конкурсі мікрогрантів «Час діяти» від БО «БФ «МХП – Громаді» з проєктом «Макітра» у с. Чижівка, хочеться висловити щиру вдячність організаторам за можливість подавати такі проєкти та реалізовувати їх у своїй громаді. Водяницька ОТГ не вперше бере участь у конкурсах мікрогрантів від БО"БФ«МХП – Громаді». У 2019 році Водяницька громада подавала 5 проєктів та перемогли у 2х - «Облаштування паркової зони та місця відпочинку шляхом ліквідації стихійного сміттезвалища та багаторічних кущів на території розваленого колгоспу ім. Чіковані у с. Водяники.» та дитячий ХАБ «Долоньки» у с.Попівка .
09 Липня, 2020 р., 09:02
https://rada.info/upload/users_files/26490728/80a55bd97989a5ca8345d030bfa1a954.pdf
07 Липня, 2020 р., 11:25
Місцеві податки і збори.pdf

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь