Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Життя громади

07 Жовтня, 2020 р., 11:25
Раніше ми повідомляли, що Водяницька громада подала 7 проєктів на Всеукраїнський конкурс мікрогрантів «Час діяти, Україно!» від Благодійного фонду «МХП – Громаді» за підтримки МХП. Так от, наша громада здобула перемогу у трьох проєктах :
07 Вересня, 2020 р., 10:30
Мінімальна заробітна плата зросла. Що потрібно пам’ятати підприємцям та найманим працівникам?
07 Вересня, 2020 р., 09:32
УВАГА! ДЕРЖПРАЦЯ ІНФОРМУЄ!
04 Вересня, 2020 р., 13:48
Дороги, їх стан, є мабуть однією із найболючіших та найобговореніших тем у Водяницькій громаді. І це зрозуміло, адже дороги це не тільки зручність, комфортність, але й  безпека для всіх. На превеликий жаль, стан більшості доріг бажає бути кращим. Тому намагаємось особливу увагу зосередити саме  в цьому напрямку. Відновлення дорожнього покриття проводилося в усіх населених пунктах нашої громади.  За кошти місцевого бюджету у  с.Водяники продовжили відновлювати тротуарну доріжку, ці роботи розпочали ще минулого року. Отож поклали асфальт протяжністю 300м та під’їзд до ФАПа (40 м2). Провели частковий ремонту с.Чижівка вулиць Лісова-  білощебеневе покриття, Садова – білощебеневе покриття, пров. Тихий- частковий ремонт, по вул. Жовтневій проводилося грейдерування , за кошти Водяницького бюджету. Вулиці Яроватка-білощебеневе покриття, Кругова- проведений ямковий ремонт та вул.Слави -білощебеневе покриття у с. Кобиляки також за кошти місцевого бюджету. У с. Попівка вул. Хуторянська та Горошка- теж за кошти Водяницької громади. У тому числі розпочалися ремонтні роботи на трасі Т-24-05 Жашків – Буки- Озірна/- Попівка/-Катеринопіль-Рижанівка-Яблунівка- Босівка за кошти державного бюджету. Підрядником ФОП Климчук О.О. відремонтовано дороги Кобиляки – Павлівка Друга та Рижанівка – Яблунівка за кошти державного бюджету.
03 Вересня, 2020 р., 12:10
https://www.ar.gov.ua/#home/help
01 Вересня, 2020 р., 13:55
«Ми хочемо дитячий чи спортивний майданчик» або « Чому не створюється громадський простір у с……?» і ще багато інших висловів ми чуємо досить часто. Неможливо зробити за кошти бюджету Водяницької громади ВСЕ що хочеться. Але є можливості подання проєктів на різні конкурси. Деякі з них ми висвітлюємо у нашій групі, просимо долучатися до команди, поданням будь-якої ідеї чи свого бачення. Ми хочемо Вас чути. Ми хочемо знати чого хочете Ви, Ваші думки та побажання. Ми хочемо спілкування. Якщо ми робимо опитування, то будь ласка приймайте участь адже важлива думка кожного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь