Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Проект "Відпочинок"

Дата: 14.12.2021 09:41
Кількість переглядів: 318

Яке яскраве завершення минулого тижня: стільки емоцій, стільки задоволених учнів у Рижанівському опорному закладі, стільки посмішок та поглядів з захватом. І все це завдяки відкриттю проекту «Відпочинок». Більшість з вас неодноразово читали та слідкували як крок за кроком тривала реалізація даного проекту.

Влітку 2021 року наша громадська організація «СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ «РУХ» брала участь у конкурсі «Спільнофонд», де пройшовши навчання та написавши проект - здобули перемогу. Однією з умов конкурсу було зібрати кошти шляхом фандрейзингу («наколядувати»), далі Благодійний Фонд «МХП-Громаді» дофінансує суму розміром у 40%.

Всі пам’ятають наші ярмарки смаколиків та лотереї (а їх ми проводили двічі), саме там завдяки учням Рижанівської школи та їхнім батькам було зібрано чимало коштів. А ті батьки, які не змогли взяти участь у ярмарку(не спекли продукцію)- передавали кошти, адже майже всі батьки хотіли долучитися до реалізації проекту.. Голова громади- Руслан Каюк, підтримав ініціативу, тож Водяницька сільська рада дофінансувала частину коштів.

Отож загальна сума проекту – 89689 грн. І закипіла робота …

Замовлення обладнання та меблів, ремонтні роботи, заміна обладнання, фарбування стін, затримка меблів, переживання та багато іншого. І хочу сказати, результат вийшов чудовий. Ми всі разом створили простір для учнів Рижанівського опорного закладу для відпочинку, але обладнали його так, аби там можна було не лише релаксувати, а і проводити зустрічі, різні заходи, уроки, виховні години та інше. Місць для сидіння у «Відпочинку» 45, а може розміститися і 50 осіб і більше. Є три великі розкладні столи, на колесах, які складені нікому не заважають біля стіни, а при потребі, дуже легко розкладаються та виїжджають на те місце, куди необхідно. Є стільці, є пуфи, крісла –груші, два дуже зручних диванчики, є два світлові столи - пісочниці з ігровим полем для обладнані полем для складання LEGO – заходь та відпочивай.

До реалізації проекту було задіяно багато людей, а це близько 100 осіб, і що дуже важливо - всі за своїм бажанням. Це ті люди, які не чекають поки для них хтось, щось зробить, а все роблять самі. У кожного була своя робота. Це батьки – які готували для ярмарків смаколиків, працівники навчального закладу, учні школи. Щиро вдячні Олені Ястремській, яка підтримала проект та зробила грошовий внесок на рахунок ГО. Вдячні голові громади-Русланові Каюку за щоденну підтримку, Благодійному Фонду «МХП- Громаді» та Благодійному Фонду «Подільська громада», Валентині Кваші – начальнику відділу освіти, Вадиму Мацюку- директору школи, Ларисі Сайчук – заступнику директора з виховної роботи- яка жила цим проектом так же, як і ми, та доклала дуже багато зусиль. Особлива подяка Валентині Білій, Матвійчук Юлії та Кулінській Марині, які не одну годину, та не один день фарбували наш простір. Щиро вдячні керівнику проекту «Спільнофонд»- Катерині Лісіченко, яка супроводжувала нашу команду від початку до самого відкриття. Дякуємо Ірині Петренко та Наталії Каузак за підтримку на відкритті проекту. Віктору Марченко- регіональному директору ВП Рижанівка, Людмилі Шевченко – депутату громади, Раїсі Довгань- старості села. Кожен вложив свою часточку душі, знань, часу, сил, тепла.

Маємо надію, що учні закладу цінуватимуть весь цей труд.

«Проєкт "Відпочинок"реалізувався громадською організацією "СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ "РУХ" в межах Проєкту Партнерства «СпільноФонд», який став можливим в результаті синергії ФГ «Подільська громада» та БФ «МХП-Громаді» за підтримки ІСАР Єднання та Агентства США з міжнародного розвитку в рамках Проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України».

А громадська організація «СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ «РУХ» продовжує писати проекти та подавати на нові конкурси для розвитку нашої з вами громадиФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь