Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Сучасна бібліотека .Поект "Spilno HUB"

Дата: 07.12.2021 09:32
Кількість переглядів: 296

Сучасна бібліотека у яку хочеться іти.

У с Рижанівка Водяницької громади обладнали приміщення бібліотеки сучасними меблями та технікою завдяки конкурсу мікрогрантів «Час діяти ,Україно» від Благодійного фонду «МХП-Громаді». "Spilno Hub"- це багатофункціональний простір, до якого вільний доступ всім бажаючим, будь-якого віку.

"Spilno Hub» знаходиться в будинку культури, який давно потребує якісних змін, оновлення меблів, технічної бази, осучаснення простору для читання та розвитку дітей, молоді та їх батьків. Тож Ольга Козюра- бібліотекарка села Рижанівка, навесні написала проект заручившись підтримкою голови громади, подалася на конкурс, і згодом чудова новина- здобула перемогу. Реалізацію проекту можна побачити на відео, яке презентували на відкритті. Завдяки Ользі є нове життя у бібліотеці села Рижанівка Водяницької громади.

3 грудня відбулося відкриття проекту «Spilno Hub» на який завітали гості: представниця Фонду «МХП – Громаді» - Ірина Петренко, Шпиця Олександр -заступник секретаря ВО «Черкащани», депутатка – Людмила Шевченко, голова громади -Руслан Каюк та староста села – Раїса Довгань.

Дуже гарно там. Приходь-переконайся! Я впевнена ,що мешканці села відвідуватимуть нову, сучасну бібліотеку, де є обігрівач, аби було тепло та комфортно, є все необхідне для читання книг, для перегляду фільмів, організована зона для творчості дітей та проведення різних тренінгів.

Щиро вдячні БФ «МХП – Громаді» за такі конкурси, де громада може реалізовувати свої мрії. Дякуємо регіональному директору ВП Рижанівка – Віктору Марченку за допомогу, всім хто долучився до реалізації проекту, хто допомагав з ремонтними роботами, з обладнанням, з доставкою, адже зроблена велика робота.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь