Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Проект " Долоньки "

Дата: 19.12.2019 14:54
Кількість переглядів: 447

Зимові свята є одними з найбільш веселих, родинних свят, сповнених віри у казку та диво. Велике православне свято «День святого Миколая» з нетерпінням чекають цілий рік і діти і дорослі. Діти просять у Святого захисту і подарунків, пишуть йому листи із проханням здійснити їхні мрії. Вважається, що Миколай Чудотворець уночі тихенько підкладає подарунки добрим і слухняним діткам, а тим, хто погано себе поводив кладе різочку. Напевно всі діти села Попівка весь рік поводилися гарно, аби сподобатися Святому Миколаю, адже чи не вперше побували у справжній казці. Чарівниками цього дня відчули себе організатори та всі хто доклали зусиль для створення дитячого простору для дітей у селі Попівка, адже саме на день Святого Миколая відбулося відкриття дитячого хабу «Долоньки». Як і багато років назад, нині недіюча будівля Попівського НВК знову почула дзвінкі дитячі голоси та веселий сміх, манила дітей передчуттям дива.

В по святковому облаштованій кімнати діти радо зустрічали дорогих гостей, адже на відкриття хабу зібралися люди, які переймаються долями дітей не на словах. Щирі посмішки дарували діти шановним гостям - представникам БО БФ «МХП – ГРОМАДІ» Анні Тарасевич, регіональному директору виробничого підрозділу «Звенигородський» ТОВ НВФ «Урожай» Віктору Марченку, заступнику секретаря районної організації ВО «Черкащани» Олександру Шпиці, директору СФГ «Володимир» Віктору Черевку, сільському голові Руслану Каюку, депутату районної ради Сергію Рубану, представниками сервісного центру ІТ Навігатор, які завітали на свято з подарунками та солодощами, святковий настрій дарували дітям аніматори. Цього дня подарунки отримали не тільки діти, а й дорослі, тому що найбільшим подарунком було бачити щасливі очі дітей та щирі посмішки.

Вже не вперше Водяницька громада бере участь у конкурсі мікрогрантів «Добробут Громад» який реалізується БО БФ «МХП – ГРОМАДІ». Проєкт Водяницької ОТГ «Дитячий хаб «Долоньки» став одним з 10 відібраних, так громада отримала 100 тисяч гривень на закупівлю обладнання для облаштування дитячої кімнати. На ці кошти закуплено інтерактивну дошку, ноутбук, проектор, стіл для малювання піском, обіймально – стискувальну машину «Сквізер», бульбашкову колону, м’які ігрові модулі та інше обладнання. Все це дасть можливість дітям розслабитися, заспокоїтися, відпочити, знизити рівень стресу, розвинути концентрацію уваги, відновити гармонію з навколишнім світом.

Приємно, що є люди які щиро переймаються долею дітей, адже не кожній дитині пощастило зростати у сім`ї, де панує мир та любов. Нажаль, є сім`ї, де діти обділені увагою дорослих. Створення подібних просторів, дасть можливість дитині відчути себе не самотньою, потрібною, подарує впевненість, і сподіваємося дасть поштовх до прагнення кращого майбутнього.

Діти були і завжди залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави. Адже саме в дітях ми бачимо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живемо. Діти наше майбутнє, допомога дітям сьогодні - соціально – захищена громада завтра.

Хаб «Долоньки» відкритий для дітвори з інших населених пунктів не лише з нашої ОТГ. Тож запрошуємо усіх бажаючих.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь