Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Проект " Громадський простір "Макітра"

Дата: 18.12.2020 14:50
Кількість переглядів: 434

16 грудня відбулася довгоочікувана подія у с. Чижівка Водяницької територіальної громади – відкриття громадського простору «МАКІТРА», який реалізувався завдяки БО «БФ МХП-Громаді» та Водяницької громади. Нагадаємо, що навесні наша громада брала участь у конкурсі мікрогрантів «Час діяти» від БФ «МХП-Громаді» та подавала три проекта , один з яких був переможцем. Створення громадського простору «Макітри» дає можливість людям різного віку проводити своє дозвілля цікаво, ділитися своїми навичками та вчитися чогось нового, потрібного, а часом і необхідного. Даний осередок охоплює різні верстви населення: діти, підлітки, люди середнього і старшого віку, які займатимуться у різний час та різні дні, згідно графіку. Там стільки цікавого для кожного. Керівником даного проекту є Віта Петрівна Очеретяна. Ми всією громадою слідкували за дописами Віти Петрівни про реалізацію проекту.

Хочеться подякувати Олександру Воскобойніку-директору ТОВ НВФ «Урожай» Тетяні Волочай – директорці БФ «МХП- Громаді», Віктору Марченку – регіональному директору ВП «Звенигородський», Анні Тарасевич – менеджеру у соціальній сфері благодійного фонду БФ «МХП- Громаді», яка завітала, на відкриття громадського простору, саме з їхньою допомогою та партнерством реалізуються такі чудові проекти. Разом з головою громади -Русланом Каюком -привітали всіх та пригостили дітлахів солодощами.

Свято відбувалося з дотриманням усіх санітарних норм. Через карантин було задіяно мінімальна кількість діток. А молодь та старше покоління матиме змогу подивитись все через соціальні мережі.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь