Водяницька громада

Черкаська область, Звенигородський район

Проект " Бенкетна зала у с.Кобиляки"

Дата: 01.07.2021 14:19
Кількість переглядів: 326

У 2020 році наша громада брала участь у конкурсі мікрогрантів «Час діяти Україно!» від БФ «МХП- Громаді» і здобула перемогу з трьома проектами, один з яких - «Бенкетна зала у с.Кобиляки».

Тож 29 червня до нас завітали гості, завдяки яким реалізувався проект «Бенкетна зала» :Віктор Марченко – регіональний директор ВП «Рижанівка» та Ірина Петренко - Менеджер з соціальних проектів Благодійного фонду«МХП – Громаді»

Завдяки спільними зусиллям багатьох людей ця зала буде працювати та забезпечувати потреби всіх. Відтепер є красиве, комфортне, сучасне місце для проведення та святкування будь-яких подій у житті мешканців села. Роботи було дуже багато, адже у школі, яка не функціонувала, ремонту не було, і ми трішки побоювались шо ремонтні роботи затягнуться ще довше, але завдяки активним мешканцям села, та старості Рижанівського округу- Раїсі Довгань, які збиралися далеко не один раз, всі роботи виконані і відбулося відкриття.

Дуже хочеться подякувати всім хто допомагав Віктору Марченку, Олексію Педченку, депутатам с.Кобиляки: Довганю Роману, Людмилі Шевченко та Юрію Фільченкову, також нашим гостям- Василю Мартинюку, Олегу Олефіренку, Яковенку Олексію та Тетяні Щербині.

Вдячні працівникам КП «Водяницьке» Довганю Олегу, Бондарю Олегу, Коломійцю Віталію та Хмілю Віталію, також активістам села Кобиляки: Любові Мацюк, Пертіченко Людмилі, Бойко Аліні, Довгань Наталії, Чубик Єві та Безсонній Тетяні.

І саме головне це подяка голові громади Руслану Каюку, адже завдяки його підтримці все і відбулосяФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь